IMAGINECARE I MEDIA

Intervju Masoud Jadidi

Vi är stolta över att presentera vår senaste team-medlem Masoud Jadidi som ny “Executive Vide President International”.

Masoud kommer till oss från Doktrin och han har innehaft flertalet ledande ställningar inom försäljning på olika företag inom Medtech-sektorn.

Läs mer

Östergötland storsatsar

Patienter med kroniska sjukdomar får hem utrustning som gör att de dagligen kan skicka hälsouppgifter till sin vårdcentral. Region Östergötland är på väg att införa egenmonitorering i stor skala.

Läs mer

Kroniskt sjuka mäter hemifrån

Kroniskt sjuka patienter mäter sina värden hemifrån, medan vårdpersonal övervakar deras hälsa på distans. Östergötland är en av flera regioner som har inlett tester med egenmonitorering.

Läs mer

Carina har kontroll

Carina Levander lever med kol och är en av de första patienterna som testar ett nytt digitalt verktyg för att övervaka sin sjukdom.
– För mig kan det inte finnas något bättre, säger hon.

Läs mer

Monitorering i hemmet

4000 patienter i region Jämtland Härjedalen ska kunna mäta och skicka in sina resultat till hälso- och sjukvården. Det gäller patienter med hjärtsvikt, diabetes, KOL och hypertoni som ska kunna mäta sina värden i hemmet och vidarebefordra dessa via en app. Trots distans blir vården nära och dessutom bättre.

Läs mer

Digitala verktyg hjälper Maggie

Maggie Abrahamsson, 71, har hjärtsvikt men besöker nästan aldrig den fysiska sjukvården. Med hjälp av digitala verktyg håller vården i stället koll på hennes sjukdom på distans.
– Det här innebär en trygghet som känns väldigt bra för mig, säger hon.

Läs mer

Huvudkontor

ImagineCare ABKungsgatan 8111 43 Stockholm

Kontakt

Maria BangHead of Administration079 10 21 550